35 års erfaring

Brytforstørring
Les merKontakt
Om klinikken
Dr. Kveims Klinikk er en av landets eldste og mest anerkjente klinikker innenfor kosmetiske behandlinger, med over 35 års erfaring og utvikling. Her kan du få råd og behandling i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilbyr både light-behandlinger og operasjoner som tilpasses akkurat deg ut fra ditt utgangspunkt, din helsetilstand og dine forventinger. Vi vil alltid råde deg til det alternativet som er enklest og

minst risikabelt for deg. Og noen pasienter vil til og med bli frarådet behandling, dersom vi tror det vil være til ditt beste. Vårt mål er at du skal se naturlig godt ut, men ikke ”operert” eller “oppblåst” når resultatet er ferdig. Dr. Kveim er en av landets mest erfarne plastiske kirurger. Han var blant de første som tok i bruk Botox i kosmetisk sammenheng i Norge og som systematisk kombinerte fillere og botox med kirurgi.

Vi er svært opptatt av å gjøre behandlingen så trygg som mulig. Mye kan gjøres våken eller med lette beroligende medisiner, men ved større inngrep vil du få narkose. Det vil alltid være en svært erfaren anestesilege og anestesisykepleier til stede. Og etter et inngrep vil du til enhver tid kunne nå
oss gjennom en døgnåpen telefon. Vi bruker bare proteser av ypperste kvalitet med alle godkjenninger. Tilsvarende bruker vi bare anerkjente og fullt resorberbare fillere, i motsetning til de permanente, som kan gi fremmedlegeme-reaksjon og problemer over tid.
Vi følger nøye med på den internasjonale arena og ønsker å være i forkant. På den annen side blir nye metoder blir ofte markedsført som revolusjonerende, mens de senere kan vise seg ikke å
holde mål. I beste fall har da pasienten kastet bort pengene og i verste fall fått ubehagelige følger. Vi ønsker dokumentert effekt før vi tilbyr behandlingen til våre pasienter.
Dr.Kveims klinikk er lokalisert i en villa på Smestad i Oslo. Mange av våre pasienter
ønsker diskresjon, og dersom du avtaler med oss på forhånd kan du unngå å møte andre.

Vi inviterer deg herved til en uforpliktende samtale som kanskje kan hjelpe deg til å treffe dine valg.

Ring oss gjerne på 22 13 95 20.
DR. KVEIM

Dr. Kveims Klinikk er en av landets eldste og mest anerkjente klinikker innenfor kosmetiske behandlinger, med over 35 års erfaring og utvikling. Her kan du få råd og behandling i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilbyr både light-behandlinger og operasjoner som tilpasses akkurat deg ut fra ditt utgangspunkt, din helsetilstand og dine forventinger. Vi vil alltid råde deg til det alternativet som er enklest og minst risikabelt for deg. Og noen pasienter vil til og med bli frarådet behandling, dersom vi tror det vil være til ditt beste. Vårt mål er at du skal se naturlig godt ut, men ikke ”operert” eller “oppblåst” når resultatet er ferdig. Dr. Kveim er en av landets mest erfarne plastiske kirurger. Han var blant de første som tok i bruk Botox i kosmetisk sammenheng i Norge og som systematisk kombinerte fillere og botox med kirurgi.

Medlemskap:
American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)
American Society of Plastic Surgeons (ASPS)
International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP)
Norsk plastikkirurgisk forening (NPF)

Forfatterskap:
The Acetate Ion as a Source of Base, doktoravhandling i kirurgisk patofysiologi
Kosmetisk kirurgi (Cappelens forlag )
Skönhetskirurgi (Natur och Kultur forlag)
Tallrike artikler og foredrag i Norge og utland

BEHANDLINGER

KROPP

Fettsuging, bukplastikk (med eller uten fettsuging og med eller uten flytting av navle), armplastikk, lårplastikk og intimkirurgi. Samt operasjoner for hudcancer.

BRYST

Brystforstørrelse med protese (rund eller dråpeformet, over eller under muskel, med eller uten brystløft), fett-transplantasjon, brystløft og brystreduksjon.

ANSIKT

Ansiktsløftning, lokale inngrep for slapp hud, øyelokksplastikk, panne- eller tinningløft, neseplastikk, hakeforstørrelse og fett-transplantasjon. Samt operasjoner for hudcancer.

LIGHT-BEHANDLING

Ansiktsforbedring uten kirurgi: Peeling, laser, fillere og hudsliping. Samt nye metoder for fjerning av forstørrede blodårer på bena (injeksjoner / sklerosering).

OM BRYSTPROTESER

Anatomiske (dråpeformede) eller runde? Saltvann eller silikon? Over eller under muskelen? Hvor store proteser?

Ingen av disse spørsmålene kan besvares med at det ene er bedre enn det andre uten å ta individuelle hensyn. Alternativene har sine fordeler og ulemper som vil være av forskjellig betydning hos den enkelte. Ikke minst er også smak og forventninger høyst forskjellig, rett og slett fordi man har forskjellig oppfatning av hva som er pent. Derfor er individuell vurdering og samtale helt avgjørende for at du skal bli fornøyd.

Tallmessig angivelse av protesestørrelse er særlig misvisende, fordi samme protesestørrelse kan virke svært stor hos en pasient, og tilsvarende liten hos en annen avhengig av proporsjonene. Derfor er det viktig at du får prøve forskjellige proteser I sports-BH. Dette er uten tvil den beste måten å vurdere størrelsen på.

Uavhengig av disse valgene kan du være trygg på at vi bare bruker proteser av beste kvalitet godkjent av internasjonale helsemyndigheter, og at vi vil anbefale den løsningen vi mener vil gi deg best resultat på lang sikt. Produsenten gir garanti på protesene.

Svært profesjonell og hyggelig stab. Jeg likte spesielt godt at det var så diskréte lokaler. Her kan du virkelig være anonym.

KVINNE (38)
PASIENT ELLER KUNDE?
Etterhvert som bransjen dessverre har blitt mer og mer kommersiell, kan salgsaspektet komme til å bli viktigere enn det medisinske og returprovisjoner har forekommet. Derfor bør du alltid spørre deg selv: Føler jeg meg som en pasient eller føler
jeg meg som en kunde? I første tilfelle vil dine interesser trolig være bedre ivaretatt enn i det andre. Denne vurderingen bør du alltid gjøre når du skal velge behandlingssted.
Det kan også være lurt å stille seg følgende spørsmål: Hvem skal operere meg, hvilken erfaring har kirurgen og hvem er medisinsk ansvarlig for virksomheten? Det kan være generelt vanskelig å vurdere kvalifikasjoner. Et tilbud kan virke
strålende via markedsføring, men trenger ikke nødvendigvis å holde mål. Pasientene selv ønsker ofte å være anonyme og er lite villige til å dele sine erfaringer. Det beste kan derfor ofte være å snakke med fastlegen eller annet helsepersonell.

Vi er opptatt av å gjøre behandlingen så trygg som mulig. Det vil alltid være veldig erfarent anestesipersonale til stede og etter et inngrep vil du til enhver tid kunne nå oss gjennom en døgnåpen telefon.

MORTEN R. KVEIM
KONTAKT OSS

Vi holder til på Smestad i Oslo i Smestadveien 1, 0376 i en villa som benyttes utelukkende til dette formål. Om ønskelig er det enkelt å ankomme diskret. Ta kontakt på telefon 22139520 eller send oss en mail her eller til post@kveim.no.

© COPYRIGHT 2014 DR. KVEIMS KLINIKK